Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att förlora någon man har älskat djupt


jag känner mej så ensam

jag känner mej så ensam men jag är inte 

ensam om det det är ingen tröst men jag 

 

ska nu sluta tycka synd om mej skälv och

börja leva igen jag kommer aldrig att bli 

 

hel igen eller den jag var men jag kan bli 

en bra bit på väg för vare sej vi separerar  

 

eller inte så förändras allt endå men det 

känns att fölora en andra hälft om man har 

 

left i hopp ett tag mer eller mindre bara att 

någon fanns där i äns liv eller närhet och så 

 

en dag är allt borta bara slut endast minnen 

och känslor dom har ingen ålder dom kan göra 

 

så onta av saknad och sorg innan man kommer 

över dom eller lär sej leva med dom i alla fall som 

 

dom säger man saka inte leka med elden elden kan 

slockna men glöden kan leva länge kvar inget är som 

 

hjärtans sorg men nu är det dags för nya tag jag måste 

sluta med min sorg och börja leva igen i morgon är en

 

ny dag att fylla med nya minnen och radera allt gamalt 

 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-11 18:14



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Separationer är det svåraste.
2023-07-11
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten