Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gömställe



gömmer mig bland de ljusgråa slöjorna
bland de bomullsmjuka krängande skepp
som med knapp styrfart
seglar över horisontens silvervita strand
Skeppet styr över stjärnhimlen
att tro är att lyfta blicken och hoppas mot tvivel
och veta att dold
i de svindlande djupen vakar någon
som vaktar och bryr sig






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-07-13 07:35



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
känslan värmer
2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP