Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klarspråk



Har tagit bladet från mun
flertalet gånger
vistas bland dövblinda
insett de famlar i blindo
avsaknad den vita käppen
eller helt blåsta




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2023-07-12 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP