Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hon var bara ett barn av naturen



som placerades bland vilddjuren
och träden bugade sig vid Insjöns vatten
där hon gick med en sång på läpparna
hon bar en ring av ljus
och dun kring hatten
som alla hjärtan dansade till
och i famnen bar hon skatten
skön som ett kopparstick


den fattige griper varje skärv
men även den rike
månne samhället blivit armt
blänger surt om någon ser det stora
i det lilla och förnöjsam med det
hur behandlar vi varandra
sitter sömmen inte rätt
inte den senaste modellen?
handla på krita
så alla kan vara lika




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-07-16 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP