Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm inte papporna.

pratar bara om ensamma mammor kämpande,
min son har ensam tagit hand o sin son i 20 år.
pappor kan vara lika bra som mammor.
barnen behöver bägge kärleken från bägge.
kärleken från alla runt om kring.
jag har kämpat ensam med minna 6 stycken barn.
min pappa var aldrig hemma.
men glöm ej papporna och hela släkten omkring.
tänk på barnens bästa
minna barn pappa var heller aldrig närvarande

hörde låten o mamma på radio då tänkte jag så här . skrev 12 7 2023birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-13 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP