Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

paddan

den saknade återfunnen
låg gömd i en svart tygpåse
har haft kryddväxter i den
då jag tittade in i den
stirrade vi två på varann
en stor groda
har inte rensad kattgården på flera år
lika noga som nu
det blev räddningen för kraken
före katterna ska släppas ut
om 14 dagar börjar
koltrastungar lämna boet
placerade den svarta påsen
nära dammen

tack för idag klokuggla




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-07-13 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP