Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8749

 

 

NATO USA:s

statsunderstödda  armé

likt Wagnergruppen

finns Black Water numera

omdöpt till Academi

 

en privatarmé

för att göra skitjobbet

senast i Irak

och Afghanistan inget

krig sen urminnes tider

 

har pågått nära

USA:s gränser Kuba

största hotet sen

nittonhundrasextiotvå

krokodilen blottar sina

 

huggtänder bäva

månde Amerikas folk

krigstribunalen

i Haag initierad

av USA men aldrig

 

ratificierad

av dem domstol för de som

har begått krigsbrott

gäller alla utom  de

som är amerikaner

 

Kissinger Nixon

Bush den äldre och yngre

med flera går fri

i demokratins tecken

i kriget mot terrorism

 

är allt tillåtet

PKK en terrorgrupp

eller likställt med

befrielserörelse

som ANC en gång var

 

historien skrivs

i efterhand i bästa fall

när alla krig har

tagit slut ska rättvisa

skipas oavsett vilket

 

land du tillhörde

fred kanske en utopi

Biden Zelensky

Putin Wagner var inte

han en Hitlerfavorit

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-13 15:48



Bookmark and Share


  Federico Romano
Alla känner inte till den egna historien inte ens i nutid.
2023-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP