Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jordmånen


Människan formas av jorden
hon växer i
stenig och karg
eller varm och generös
så är det framgent i livet
endaste som tror och bryr
får knoppen att blomma ger frukt
lång tid framöver

gläds över din gamla bil
utan att sukta efter grannens
att leva är lätt om vi tänker
på ett annat sätt





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-07-17 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP