Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


peacemaker


Alla lever på lånad tid
viktigt inte låta övermakt
använda kofot
och bryta sig in
fördärva ditt liv
Var aktsam om de droppar
du bär i din hand
andas istället
rymd och vind




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-07-14 04:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP