Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sparsam

slösar inte energi
eller empati
på nedriga tramspellar
virriga kranskullor
skramlade soptunnor
ägnar mig inte åt

trampa ner oskyldiga
och de som betalat sin skatt
det gör varken
du eller jag älskade uggleben.










Fri vers av the wildcat VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2023-07-14 04:55



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
bra både i ord och bild :)
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP