Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att medvandra


dela ryggsäck
med och motgång
vandraren delar
färdkost ljus och mörker
skavsår och fotbad
vilan i skymning
och gryning

Ingen endaste
oavsett klädd säck och aska
krönt med krona
tillåten ta ifrån endaste
varje hopp och tro
andas på denna jord
den som försöker
en andlig krymling
att förakta








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-07-14 05:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP