Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du var här klokuggla


under stjärnhimlen
fastnaglad, törnekrönt
vägen var du vandrade
blodfyllda talade fotspåren
till den som hörde
nu är du den jag talar med
vägvisaren
jag snubblar efter
ingen tror längre på dig
här finns psykisk fysisk misshandel
bara döda och föröda
varje andetag

ofattbart glöm inte resan hit
genom stjärnklara rymden





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-07-17 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP