Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det suger

visst blir det rymligt
då en rensar
dessvärre behöver
flytta flera plantor
de gör som många gör
där det är ogästvänligt
trångt mellan människor
de flyttar till öppna
landskap
där friska vindar blåser

samma gäller människor
det finns de som bär
så mycket mörker inom sig
de som inbillar sig
de är mer värda än andra
dagen kommer till alla
då de måste lära sig
sitt ringa värde







Fri vers av the wildcat VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2023-07-14 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP