Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en äkta människa


Vem blir inte berörd
vid mötet med en äkta
människa
hans glödande gestalt
sprudlande
engagemang
flödande innovationer
tänk om alla fattiga
riddare på sina
höga hästar
som inbillar sig
de är något
talang intelligens
omtanke
innovativ förmåga
slår högre
än ålder yta och pengar

Ernst kirschsteiger
Många flera skulle finnas
av hans kaliber
Då vore samhället betydande
inom många områden
Alla som gynnar
ett mera humant samhälle
en människa som berör
hjärta och sinne
eller sk helylle och mera
människa
än alla plastdirektörer
och sutenörer




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-07-14 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP