Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8752

 

 

Syrénbuddlejan

drar till sig fjärilar som

som få buskar tänk

om man hade en bråkdel

av den attraktionskraften




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-14 18:46



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skapelseberikande
skrivet!(bara man
slipper spyflugan?)
;)
2023-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP