Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


soppatorsk


simba: kan du förstå Varför hon pustar så
mellan spis och stol?
sotis: väl inte annat göra
förrän regnet mot rutan slutar slå.

Hon anförtrodde mig hon kan inte
leva på bara soppa
och gör nu gryta och grön pannkaka
det ska nog förslå hela nästa vecka.




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2023-07-15 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP