Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


samtalet klokuggla



då disken var klar
stod fascinera kvar
lyssnade på samtalet
mellan de två
det är ju så då en talar
deras språk en även förstår

simba: förstod du något av vad hon menade?
sotis: hon var både nöjd och missnöjd
nöjd maten för veckan klar
men förargad över hon pratat med så många
medan hon sökte svar.

trevligt då tre mig förstår.





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-07-15 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP