Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en blomma klokuggla


Märkligt ändå
blir så där lycklig
tårarna rinner
härligt med en människa
som är äkta
den sprider något genuint
som inte går köpa för pengar
du tillhör samma
kategori som Ernst Kirschsteiger
peter parker
tack för du läser
oroar mig över din hälsa
visserligen kunskapen fått
du sover skärvor

----

visst har en medlidande
med alla sörjande
måste lägga en blomma på graven
suck
har inte sökt kontakt
förundrad blir män ensammare
än kvinnor?
faktum väldigt ledsen över allt
och förbannad på Grimwalker
"scenen är din"
skulle gärna lägga
en brevbomb i hans
postlåda




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-07-15 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP