Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra skattkartan

Tror jag försvinner
i en saga ingen skrivit
när vildrosorna samlas
så som enhörning vid stranden
jag andas in
dess verklighet
och jag blundar
för sanningen
i en silvergruva
av samma längtan
som då
kittlande närhet
den jag var innan
men nu jag inväntar sömnen
för en stund
jag återfår balansen
ett andetag
i kvällsljuset
faller
så självklart
eller?




Fri vers (Fri form) av Black raven VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-07-15 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP