Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tystnaden


breder ut sitt radband
tummar varje pärla slät
ytan skimrande
känner tacksamhet för varje droppe
delar dem med de jag älskar
lyckan glädjen är vad vi gör livet till
även sorgen finner sin plats
och vemodet dess syster
kornet vi håller i handen
alla stunderna, stora som små
brinner i hjärtat som en världsbrand
och vi börjar åter att andas
fastän vita av frost
vi leker bland träden





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-07-17 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP