Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de som gått före



och pliktat med sina liv
ligger i sina gravar och mumlar
lär sig ingen något i tid
vad tomma ord utan substans
leder någonstans
Korthus brakar alltid ihop
då sanningen grävs upp
av de som läser runorna


fartblinda mången kutar
i hamsterhjulet utan kunna
säga stopp
en del är äpplen andra päron
bara trädet ser skillnad

dags fylla tanken och fylla sopsäcken
ha en fin dag klokuggla kram<3




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-07-16 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP