Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET FÖRBANNADE TJATET OM "KÄRLEK"!

Det förbannade tjatet om "kärlek"

Sirapssliskig blötaktighet

Jag betackar mig för det falsariet

ty det leder blott till intighet

Det förbannade tjatet om "kärlek"

som en kvävande, självgod smet

Du som framträder som dess apostel

saknar ryggradskredibilitet

 

LARZ GUSTAFSSON 16/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2023-07-16 17:00



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Sirapsslisk är ordet.
Bokmärke direkt.
2023-07-16

  Koloristen
Substantiellt. Kan påminnas om att kärleken har sin glädje i sanningen. Inte i lögn eller styggelse.
2023-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP