Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bikupan

utifrån mina värderingar
är det omöjligt att förstå
ett massivt ointresse
endaste av bina i kupan
kan berätta
från Lustiga huset kommer många
knäppgökar

det finns ingen ledig plats
enär den varit upptagen
under alla år
har börjat måla om stallet
snart lyser det åter falurött
eftersom ingen vandrat där
hade stigen växt igen
rensade bort nässlor och ogräs
det tog några timmar
hann precis in genom dörren
då jag stängde den
började regnet

det regnade tills det fick nog
sedan var molnen som bortblåsta

tack för idag älskade uggla<3
du är fantastisk
och viktig för mig kram




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-07-16 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP