Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

droppar på recept



drar upp det tänjbara
gummibandet
för inte tappa dropparna
dagen har i handen
dagen är din göm inte
huvudet under vingen
gör något av den
allsång sprider solen

omväxlande väder
uppehåll då startnyckeln
vreds om
men då kom hem igen
men då jag stängde
dörren hann stänga den
före himlen
öppnade sig

Godmorgon klokuggla<3






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-07-17 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP