Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då jag ser regnet utanför

känner tacksamhet över dropparna
vi inte behöver stå som torkad vass
där varje cell ropar efter vatten
för vi ska överleva till nästa dag

de som har över 40 grader
vistas i "en bakugn"
USA och Kina släpper ut mest
miljöförstöring i naturen
vatten blir bristvara i framtiden
om inte radikala åtgärder tar vid
danmark har börjat med
våtmarker som tidigare dikats ut
för bli betesmarker
de ändrar nu konceptet
en "apostel" i arbetet är "bonderöven"
och våtmarker och vilda växter får plats
istället för gräsmattor





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-07-17 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP