Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8760

 

 

Vi är vad vi gör

inte vad vi drömmer om

att vi ska göra

ibland flyr vi in i en

dröm för att sen vakna upp

 

och upptäcka att

livet är en mardröm då

vill vi somna om

och fortsätta drömma att

vi kan göra vad vi vill

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-17 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP