Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort

En bild på dig och mig vid det mäktigt vackra blå
En kyss och omfamning så underbar att få

Förevigat i ett kärleksfullt semesterkort
underbara sommar varför försvinner du så fort

Den gåva i livet du och jag äntligen har
vi på enkla men fina ljusa bilder spar

Tar oss tillbaka till våra gemensamma tider som flytt
att se dem igen tänder min kärlek varje dag på nytt




Övriga genrer av Varjovalo
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-08-15 12:01



Bookmark and Share


  Propella
Vackert diktat! Det är viktigt med minnen; särskilt de i form av fotografier.
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Varjovalo
Varjovalo