Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min broder

Du sa broder trots att vi inte är släkt
att bara vara min vän hade räckt

Din sargade vackra själ lider
önskar du inte tog din tillflykt till vin, öl och cider

nu skiljer mörka skogar och mil oss åt
men känner ändå att vi sitter i samma båt

Vet att vi finns där när det krisar
för det jag dig lovsjunger och prisar =;O)




Övriga genrer av Varjovalo
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 16:36



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Oj så vackert skrivet om vänskapens starka band...där spelar avstånd ingen roll.

Mycket fint!

Kramar/Yvonne
2008-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Varjovalo
Varjovalo