Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pastis är en dryck med dunkelt ursprung, även om det finns de vilka tror sig veta. Emedan det är alkohol i den kalla drycken spädes dess essens med vatten. Även om drycken är populär i just Frankrike, den kan gå att få även i


Dagens limerick 2023 07 16




Det var en dam från Paris,
som ville ha saker på sitt vis,
bäst som hon på rätten sin åt,
blev upp hetsad som där så kåt,
på någon sorts variant av Pastis.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-07-20 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP