Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eken

Staden har breda minnen: avenyers årspår, hus, tunnlar och dungar, nedlagda och pågående affärer, smitnotor, och leende eventuella skärmytslingar.
(Malmarna har ännu inte skiljt sig.)
Tinnar och torn med reklam och förbud-påbud.
Ingångar med motgångar, framfyllors bakfyllor.
Och vaktparadens relativt nördiga uppträden.
Gratistidningar och GB-glasspapper.
Tempelliknande, skenheliga biografer med hjältar i fyrfärgstryck.
Nattbussar och nattbusar, avgaser och strömmens stim under
holmar och öar som ligger ute och väntar i glittret.
Rivningskontrakt utan stambyten.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-07-21 10:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härlig "gott o blandad"
skildring om livet i
Urban-miljö!
;)
2023-07-22

  KYREUS of Sweden
BRILJANT;
Din bästa text
på länge.
(One should know...)
2023-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP