Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att allting är flätat samman

Om hur du med den
vill veta om hur när

Utifall att någon osannolik stund
blir till nu
så vill man mer än det finns tid

Välja hur när eller aldrig
ofta en minut försent

Känner och lever med stegen
som lemmarna tar längs med
vägen som ibland både går
över, helt igenom och under ens själv

Hela Jorden befruktades en gång
det som krävdes kom och det som
redan fanns var som en fuktig äng
som suktade och pulserade med
sina kvävda andetag

Knappt fanns det en himmel då
och klart ingen varelse som kunde se den

Ägget Jorden blev livmodern Jorden
vi är helt omslutna och beroende av





Fri vers av Oak VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-07-21 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP