Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOLITÄRA MANIFESTET

Personlig utveckling kan bara
utvecklas i och genom sig själv.
-
Den bästa och mest pålitligaste
terapeuten är du själv.
-
Du hittar alltid det nya genom
att gå din egen väg istället för att
följa andras.

Du är aldrig ensam med dig själv.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2023-07-24 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP