Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MINERAT FÄLT

Varningstexten:

"Fältet är minerat!"

Än så länge

inget som briserat

"So far, so good"

som Slade sjöng en gång

Frisk luft strömmar in

från min balkong

Kvavt är störande

och kvävande

Gästfriheten

mycket krävande

Men, som sagt:

"So far, so good"

är allt

Kanske något nytt

kan ta gestalt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/7 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-07-25 17:12



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint och hoppingivande slut på dikten. Bokmärkes.
2023-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP