Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trolltörntrappan inspirerade till den lilla slumpvisa text'ur. Några ord har lagts till för att passa formatet. Bilder från en kamera, påminner sällan om någons annans bilder av mera verkligheten. Min kamera har sitt eget sätt att se


Nästan ingenting om hund





Jag tittar som
en hund påstås
sova ibland, med

ena ögat på
vakt mot en
o väntad fara.

Någon hjärna delar
sig i två,
delar av kuppenbarelser.




Bunden vers (Annat versmått) av lodjuret/seglare VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-07-29 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP