Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur livet kan vara .


När det går som en våg

Hur en livet blev så var det som glädje. Men sen kom Svackor som i vågor i universum .Upp och ner så är livet .




Fri vers av Ingegerd svedin VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-07-29 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP