Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min översättning av cry me a river


river


sa du jag är ensam
grät du en hel lång natt
gråt om mig river
gråten river
jag rev och driver
med drev och iver över dig

skammen din är lönsam
ta på dig en till hatt
när du river och svider
snärtan som lider
som liderligt river
till iderligt tvivel över mig

kärleken är sällsam
den går i gränd inatt
tid evigt river
ömlös den kliver
den svidande lider
med kattlik iver över sig




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 98 gånger
Publicerad 2023-07-29 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd