Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EUFORI

Jag sög påstunden
När jag ännu kunde förnimma
att du varit här
Spelade vacker musik
som förstärkte känslorna för dej

Djupa lugna andetag
den luft du hade andas
fanns ännu kvar
en känsla av eufori
som man vill vara kvar uti

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-30 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP