Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRÖMMEN

Vad är det 
för en overklig dröm jag haft
drömde om en man
med  varma bruna ögon
Drömde
att han hälsade på mej ibland

Önskar att det vore sant

När jag vaknade 
såg jag att någon varit här

Var det månne ingen dröm

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-07-31 13:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är frågan...kanske en önskedröm...tyvärr har hjärnan svårt att skilja på dröm och verklighet...
2023-08-17

  Piann VIP
Fint skildrat. Vad är dröm och vad är verklighet.
2023-08-08

  Minkki VIP
Drömmar är förunderligt verkliga, fint fångat!
2023-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP