Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kolorerade sagor


lärde mycket medan du var i främmande land
om verklighetens lag
psykisk terror lika hemsk som fysisk
kommer ihåg dem
huden var mera ömtålig och varje slag
gav blödande sår
lögnerna väl inlindade i bomull
instinkter vaknade till liv
någon har kastat bort stämgaffeln
varje ton klingade falsk


ha en fin dag peter parker kram

ska ta en stor dos Ernst Kirschsteiger




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-08-01 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP