Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOTTENLÖS

Mina känslor för deej 
är bottenlösa
som univertums svarta hål
har försökt att värja mej
men insett att det inte går

Det suger och det drar i själen
som om jordens hela magnetfält 
vore i dej
Vet inte hur det ska ssluta
men jag känner mej hel 
i närheten av dej

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-08-01 13:51



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vissa känslor går helt enkelt inte att värja sig emot...
2023-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP