Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av augusti

De som såg mig.
Vid livets röda matta.
Catwalken blundar.
Dödskallen och rosorna.
Krackelerar.
Cikadorna minns.
Det nattfjärilen glömt.
Redan vissen.
På andra sidan.
Publikhavet.
Men ändå.
Jag undrar.
Över det som finns kvar.
Kyla.
I blick.
Vanmakt.
Inget mer.
Inget mer.
Idag.
Det som finns kvar.
Trasorna.
Av en klänning.
Som en gång.
Var ny.
Dess strass stenar.
Utspridda på mattan.
Den röda.
Där jag en gång gick.
På livets catwalk.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-01 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP