Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bländverk

före solnedgång
upphörde regnet
hoppet tändes
som en präriebrand
väderappen och metrologen
imorgon sol
borde kanske samla på burk
några soldroppar
Då startar lämmeltåget
alla behöver sol även växterna
varit för kallt

mitt äppelträd bar många
blommor i år
och bina var flitiga
delar med mig av frukten
vännen som har dåligt i år

natti klokuggla





















Fri vers av the wildcat VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-08-01 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP