Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara

Du
Kan väcka mig
Fast att jag drömmer hårt
Vilsna drömmar

När du väcker mig
Är jag åter tillbaka

Trygg
Varm
Säker

Bara Du

Kan se mig djupt i ögonen när
Jag är där
Jag inte vill vara

Bara Du
Gör mig trygg




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-01 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP