Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstår dig klokuggla<3

du klippte kontakten med Maryjann
och allt elände efteråt
kan inte låta bli jämföra det
av mig inte beställda
med känslan du hade
Många grundlurade
av försäljaren
gå till luckan märkt klagomål
skadat gods
och kräv pengarna tillbaka

Tack för idag
har tagit ett piller
sover till nästa dag

usch vaknade
regnet påverkar. negativt
Alla mår dåligt
hoppas du mår bra Peter Parker

skakar på huvudet kan der vsra
flera sidor är samma person
märkligt är det

tar en banan och mjölk
natti klokuggla


















Fri vers av the wildcat VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2023-08-07 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP