Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sluta med ältandet


Sjävrannsakan

Det är inte roligt att lyssna på mig när jag ältar.
det blir för många repriser.
Jag måste sluta med ältandet och lägga mina sorger bakom mig.
Har upplevt ett trauma och en stor sorg.
Det var för mycket länge sedan




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2023-08-02 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP