Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jazz

Söker ett hem
kanske söker jag inget
en överraskning, en
rörelse - improvisationen
inte det perfekta
kanske en stämning för stunden
varje gång
jag vill skriva är det som att börja om från början
jag är ingen
ett barn vid snödrivan
skriver inifrån
meditationen
förhoppningen till
ingenting
I väntan på saxofonen
hörs trumvispens
långsamma
skav mot huden




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-03 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP