Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tänk ändå klokuggla


tänk den människa som får
det växa blommor ur asfalten
och ur det döda trädet
spricker gröna kvistar
Är det Gud fader som går
över sliten tröskel in i rucklet
vandrar genom rum där tapeter hänger i trasor
och in i nästa där golvet förlorat
sin gnista
den hör det trasiga fönstrets tysta skrik
och förmår se förvandlingen
för sitt inre öga
allt detta fordrar en speciell människa
den skissar med sin magiska penna
över vita arket det nya livet
och genomför projektet
väcker döda huset till nytt liv
lyfter fram det positiva i ljuset
upphör aldrig förundras eller glädjas
denna inspirationskälla
Ernst Kirschsteigers renoveringsprojekt

tack från en själ





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-08-03 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP