Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vem har sagt

 

dagen är vackrare än natten

varje tid och årstid bär sin skönhet

liksom vi människor

hur ljuvligt är att se

natten vandrar över himlens hav

där stjärnorna 

klirrande spelar med i orkestern

då månen håller i taktpinnen

strör sitt silver över hus och gran

tills solkragen träder fram

och lyser upp

våra mödosamma steg

när vi vandrar

den törnbeströdda stigen

 




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2023-08-03 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP