Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LYSSNANDE ÄR VIKTIGT


Prata med sina föräldrar

Vilka problem man än har borde man kunna prata med sina föräldrar. Om kontakten är dålig måste man anstränga sig lite extra. Lyssna intensivt.
om den ene underdriver och den andre överdriver blir det balans då?




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-03 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP