Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godmorgon klokuggla


trumpsåpan



bara fortsätter
letar korn som mättar
den glupske
övermätt kräks
börjar skrika igen
Einsteins hjärna
bevisade hans intelligens
trump har plåtmage
för hjärna har han inte

otroligt hans följare
inte insett
han inte som han ska
ångvältstaktik vinnande
koncept hos varje diktator
det tragiska alla offer
för dennes framfart








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-08-04 08:12



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
Alltid roligt reta gallfeber på den som underminerar demokratin
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP